BLACK FRIDAY Pachete Promotionale

USCATOR IQ PERFETTO ROSE GOLD PH6060.PKÎnapoi

Descriere

GA.MA – Specialisti de 50 de ani in tehnologia parului si frumusetii cu originea in ITALIA a ajuns la acest moment sa fie unul dintre cei mai importantI producatori pe segmentul de aparatura profesionala pentru par.


Una dintre cele mai mari companii producatoare de aparatura profesionala pentur saloanele de frumusete, GA.MA a fost de la inceput sinonima cu cercetarea si inovatia.


GA.MA a lansat pe piata profesionala primul produs pentru indreptarea parului.


USCATOR IQ PERFETTO EDITIE LIMITATA ROSE GOLD PH6060.PK


CARACTERISTICI:


Cel mai usor uscator din lume, doar 294 gr.


TEHNOLOGII REVOLUTIONARE!


Tehnologie Oxy-active - O tehnologie ce permite obtinerea unui par elastic, stralucitor si ce curata profund scalpul, multumita emisiilor de oxygen activ cu proprietati antibacteriene si imbogatit cu ioni negativi.


Efect Venturi - Design-ul partii frontale a fost creat special pentru a amplifica viteza aerului eliminat de motor. Acest plus de viteza este realizat printr-un efect de vacuum fara sa fie nevoie de un plus de putere din partea motorului.


Sistem de auto-diagnoza - IQ este echipat cu un sistem de ultima generatie care specifica prin intermediul indicatorilor LED orice problema descoperita.


Tehnologie de curatarea automata - IQ este echipat cu o functie de curatarea automata ce garanteaza intretinerea corecta a filtrului si a componentelor interne ale uscatorului, necesare pentru a functiona corect si pentru a proteja motorul.


Functie de memorare - Sistemul de memorare a vitezei si a temperaturii poate aminti setarea anterioara cu pana la 12 configuratii posibile. 


Micro-filtru inovativ - Filtrul uscatorului IQ opreste trecerea spre motor chiar si a celor mai mici particule de praf, lasand parul curat si ajutand la extinderea duratei de viata a motorului. A fost creat special pentru a impiedica prinderea parului in partea din spate a uscatorului.


Usuca parul cu 30% mai rapid vs orice alte uscator profesional


Motor fara carbuni controlat complet digital


Viteza motorului – 110 000 rotatii pe minut


Presiunea aerului – 650 mmH2O


Motor ultra-performant foarte durabil


Nivelul zgomotului: maxim 78Db


Buton de aer rece


6 trepte de viteza si temperatura

1.17900 lei
TVA inclus
STOC SUFICIENT

Autentificare parteneri Evenimente Contact Termeni si conditii Plata si livrare Retur Prelucrarea datelor personale Testimoniale
Copyright 2016 Salonpro SRL. Toate drepturile rezervate.Design web și programare