Aparatura profesionala Casti si Termostimulatoare

TERMOSTIMULATOR HI-SPEEDÎnapoi

Descriere

HI-SPEED Termostimulator


Controlul sistemului este cel mai important aspect al aparatului HI-SPEED.


- 8 trepte de temperatura


- 3 trepte de ventilatie, utilizarea partiala a punctelor de incalzire si setare de timp. Toate acestea se pot realiza dintr-un singur buton.


Elemente de incalzire: 3 grupuri independente


Elementele de incalzire ale termostatului HI-SPEED sunt impartite in 3 grupuri independente care se pot programa in 7 tipuri de combinatii.


Programare pana la 99 de minute


HI-SPEED este echipat cu un cronometru de pana la 99 de minute care face ca munca stilistului sa fie de incredere si asigura timpul necesar actionarii oricarui tip de tratament.


Temperatura: 8 trepte de control al temperaturii


Fiecare element de incalzire al termostimulatorului HI-SPEED poate fi programat pe 8 trepte de temperatura. Desigur, aceeasi temperatura este programata pe toate elementele in functionare.


Ventilatie: 3 viteze de ventilatie pentru a putea efectua orice tratament


Fiecare element al termostimulatorului HI-SPEED este dotat cu un ventilator puternic care produce un flux optim de aer pentru toate tipurile de tratamente. Viteza ventilatorului poate fi reglata in 3 trepte si poate conlucra foarte bine cu treptele de temperatura, oferind posibilitatea de a alege cea mai potrivita putere.


Control dintr-un singur buton 


Termostimulatorul HI-SPEED poate fi utilizat dintr-un singur buton datorita tehnologiei "Click`n`go". Astfel munca stilistului devine mult mai usoara.


Model cu picior 1439 Euro fara TVA.


Model cu brat contact wireless 1439 Euro fara TVA.


Pretul este orientativ si va fi calculat la rata de schimb Leu/Euro din ziua realizarii comenzii (curs BNR + 2%).


 


 

8.51100 lei
TVA inclus
LA COMANDA

Autentificare parteneri Evenimente Contact Termeni si conditii Plata si livrare Retur Prelucrarea datelor personale Testimoniale
Copyright 2016 Salonpro SRL. Toate drepturile rezervate.Design web și programare