Academie

ACADEMIA PROFESIONALA SALONPRO se muta intr-o locatie noua, mult mai spatioasa si care va pune la dispozitie posibilitatea de a realiza toate tipurile de seminarii necesare pentru dezvoltarea saloanelor.


SALON ACADEMY - MAI APROAPE DE CLIENTI SI DE NEVOILE LOR

Avem 10 showroom-uri si magazine profesionale care va stau la dispozitie cu produsele noastre. Prin SALON ACADEMY putem furniza nu doar produse, ci si educatie la cel mai inalt standard, ajutand astfel saloanele sa se dezvolte. 


SALON ACADEMY - SUPORT IN DEZVOLTAREA SALOANELOR

Ne preocupam permanent sa furnizam idei care sa ajute saloanele sa isi creasca numarul de clienti si sa-i loializeze pe cei existenti. 

Gandim promotii care sa functioneze bine in saloane si impartasim ideile cu clientii nostri pentru a le dezvolta afacerea. Suntem permanent preocupati sa propunem servicii noi in saloane, care sa duca la cresterea veniturilor.

 

SALON ACADEMY - EDUCATIE


Investim in educatie si vrem sa tinem clientii la curent cu tot ce este nou in domeniu. Alaturi de noi lucreaza specialisti de renume care pot aduce un aport educational important. Oferim seminarii de baza, dar si seminarii specializate in diverse domenii.

 

TIPURI DE SEMINARII/WORKSHOP-URI CARE SE VOR DESFASURA IN SALON ACADEMY:


- SEMINAR TEHNIC PENTRU APROFUNDAREA COLORARII PERMANENTE SI SEMINPERMANENTE


- SEMINAR TEHNIC PENTRU DECOLORARE


- WORKSHOP PENTRU INDREPTAREA PERMANENTA A PARULUI CU CHERATINA


- WORKSHOP SISTEM DE REPARARE SI UMPLERE A FIRULUI DE PAR CU BOTOX


- WORKSHOP REPARARE PROFUNDA A PARULUI CU CHERATINA


- WORKSHOP PAS CU PAS - COAFURI DE OCAZIE SI NUNTA


- SEMINAR TIP WORKSHOP PAS CU PAS - TUNSORI DE BARBATI


- CURS DE TUNSOARE (AVANSAT)

 

======

Autentificare parteneri Evenimente Evenimente Contact Termeni si conditii Plata si livrare Retur Prelucrarea datelor personale Testimoniale
Copyright 2016 Salonpro SRL. Toate drepturile rezervate.Design web și programare