LUNA REDUCERILOR Pachete Promotionale

2473TDE-ONDULATOR EXTRA LUNG 25MM TITANIUM DIAMONDÎnapoi

Descriere

BabylissPro este unul din cei mai mari producatori de produse profesionale ce pot fi utilizate atat in saloanele de infrumusetare, cat si acasa. BabylissPro este liderul producatorilor de aparate de inalta calitate destinate ingrijirii parului.


Produsele Babyliss Pro se gasesc in mii de saloane de infrumusetare si sunt folosite de cei mai renumiti hair stilisti din Romania.


CARACTERISTICI:


Titanium Diamond Technology


Tehnologia revolutionara Diamond Titanium din care este realizat ofera o incalzire mult mai rapida si o stilizare perfecta. Titaniul infuzat cu praf de diamant garanteaza o rezitenta perfecta la temperaturi inalte si la produsele de stilizare.


Flexibilitate


Acest aparat are 30 de setari de temperatura de la 135°C pana la 220°C. Indicatorul luminos va alterna pana cand temperatura dorita va fi atinsa.


Siguranta


Daca ondulatorul pornit nu este utilizat timp de 72 de minute se va auto-opri. Aceasta optiune creste durata de viata a produsului si ofera o siguranta maxima. Contine un suport de plastic incorporat care protejeaza suprafetele de partea incalzita. 


Caracteristici: 


· 25mm


· Tehnologie Diamond Titanium


· Buton pornit/oprit si indicator luminos


· Inchidere automata dupa 72 de minute


· 30 de setari de temperatura (de la135˚C pana la 220°C)


· Varf rece


· Cablu de lungimea 2.7m

29900 lei
TVA inclus
STOC SUFICIENT

Autentificare parteneri Evenimente Contact Termeni si conditii Plata si livrare Retur Prelucrarea datelor personale Testimoniale
Copyright 2016 Salonpro SRL. Toate drepturile rezervate.Design web și programare